loading...
مجله اینترنتی بی باک | شدت خنده!, اخبار, سرگرمی, روانشناسی, فال و طالع بینی, دکوراسیون،آشپزی, گردشگری داستان, ورزش, کودکان,احکام
آغاز ماه مهر(غم من،دوری از شما!)حتما مطالعه بفرمایید

بسم ربی یا الله

سلام و درود خدمت شما عزیزان

متاسفاته بنده به دلیل آغاز ماه مهر،ماه تحصیل،دیگر قادر به بروزرسانی مجله اینترنتی بی باک نیستم.

رمز در اختیار دوستان قرار گرفت

امیدوارم سایتی موفق داشته باشیم.

خداحافظ

دوستار شما

محمد مهدی رضوانی:مدیر سایت بی باک

آخرین اخبار مجله اینترنتی بی باک|درود بر شما کاربر گرامی.

مجله اینترنتی بی باک با موفقیت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی ثبت شد.

با آرزو موفقیت روز افزون و عاقبت بخیری همه جوانان ایرانی و شیعه مذهب جهان.

ابوالفضل بازدید : 61 دوشنبه 05 آبان 1393 نظرات (2)
اگر نمی‌توانید این کار را انجام دهید یا نیم ساعت در روز فرصت ندارید، سعی کنید برای بالارفتن یا پایین آمدن از پله‌ها، از آسانسور استفاده نکنید، یا بجای استفاده از اتومبیل، پیاده به محل کار یا بازار بروید.

اگر بیماری قلبی دارید یا بیش از 45 سال سن دارید یا دو یا چند عامل خطر ساز برای بیماری قلبی دارید، (مانند سابقه‌ی خانوادگی ابتلا به بیماری قلبی، اعتیاد به سیگار، فشاخون بالا، کلسترول بالا، دیابت، زندگی کم‌‍تحرک، یا چاقی) می‌توانید با یک فعالیت متوسط به مدت نیم ساعت در روز آغاز کنید، مانند پیاده روی.

به گزارش سه نسل ، اگر نمی‌توانید این کار را انجام دهید یا نیم ساعت در روز فرصت ندارید، سعی کنید برای بالارفتن یا پایین آمدن از پله‌ها، از آسانسور استفاده نکنید، یا بجای استفاده از اتومبیل، پیاده به محل کار یا بازار بروید. علاوه بر این می‌توانید بجای نیم ساعت پیوسته، سه نوبت ده دقیقه‌ای در هر روز فعالیت بدنی سبک داشته باشید. مشاهدات و تحقیقات علمی نشان می‌دهند که فعالیت بدنی، تاثیر مثبتی بر بیماری قلبی دارد. 

همچنین بسیاری از مطالعات فواید برنامه‌های ورزشی حدود 30 تا 60 دقیقه سه بار در هفته را در مورد بهبود بیماری قلبی نشان داده‌اند. 

 

خطرات ورزش چه هستند؟ 

بطور کلی خطر مشکلات قلبی در هنگام ورزش افزایش می‌یابد، اما این خطر بسیار جزئی است. برای بزرگسالانی که به بیماری قلبی مبتلا نیستند این خطر حدود 1 در 400000 تا 800000 ساعت ورزش است. برای بیماران قلبی، بطور میانگین در هر 62000 ساعت ورزش یکبار احتمال رویداد مشکل قلبی وجود دارد. اما نکته‌ی مهمتر اینست که خطر مشکلات قلبی در ورزش‌های منظم بطور موثر کاهش می‌یابد. شواهد نشان می‌دهند که خطر بروز مشکلات قلبی برای افراد کم تحرک، 50 برابر بیشتر از افرادی است که 5 بار در هفته ورزش می‌کنند. به عبارت ساده‌تر کسانی که بطور منظم فعالیت بدنی روزانه دارند خیلی کمتر به مشکلات قلبی حین ورزش دچار می‌شوند. بعلاوه، بر خلاف دیدگاه عموم، اکثر حمله‌های قلبی (تقریبا 90 درصد) در هنگام استراحت روی می‌دهد، نه در حین فعالیت بدنی. 

بنابراین فعالیت بدنی برای بیماران قلبی کاملاً بی‌خطر است. با این حال، آگاهی از نشانه‌ها و علائم مشکلات قلبی مفید است : ناراحتی در ناحیه سر و قفسه سینه (مانند درد و فشار در قفسه سینه، فک، گردن، شانه، بازو یا پشت)، تنگی نفس غیرعادی، سرگیجه، بی‌نظمی ضربان قلب). اگر یکی از این نشانه‌ها را داشتید باید به کمک اطرافیان به نزدیکترین مرکز پزشکی مراجعه کنید. 

فواید ورزش منظم برای بیماری‌های قلبی- عروقی چیست؟

•افزایش ظرفیت ورزشیی بدن 

•کاهش وزن بدن 

•کاهش فشارخون 

•کاهش کلسترول بد (LDL)

•افزایش کلسترول خوب (HDL)

•افزایش حساسیت به انسولین

در یک مطالعه، بیماران قلبی که بطور منظم فعالیت بدنی خود را حفظ کردند گزارش دادند که کیفیت زندگی آنها بهبود یافته است، آنها اطمینان به نفس بیشتر، استرس کمتر و اضطراب کمتری را تجربه کردند و میزان مرگ و میر در اثر بیماری قلبی در بین این بیماران 20 تا 25 درصد کاهش یافت./پارسی تب

ابوالفضل بازدید : 75 پنجشنبه 01 آبان 1393 نظرات (0)
براساس مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های امریکا، کشیدن سیگار سالانه جان بیشتر از ۴۰۰،۰۰۰ نفر را در دنیا می‌گیرد.

 

بعضی موادغذایی می‌توانند تاثرات مخرب سیگار را کاهش دهند؛ براساس مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های امریکا، کشیدن سیگار سالانه جان بیشتر از ۴۰۰،۰۰۰ نفر را در دنیا می‌گیرد.
 
به گزارش سه نسل ، خودداری از مصرف سیگار خطر ابتلا به سرطان‌های ریه و سکته را کاهش می‌دهد. همچنین داشتن یک رژیم‌غذایی سالم و متعادل به شما برای مقابله با این بیماری‌ها کمک می‌کند. جای دادن برخی موادغذایی مفید برای سیگاری‌ها در برنامه‌غذایی‌تان سلامت عمومی شما را ارتقا داده و آسیب‌های وارد بر ریه‌تان را تخفیف می‌دهد.

موادغذایی سرشار از ویتامین C

ویتامین C آنتی‌اکسیدانی بسیار قوی است که در افراد سیگاری بسیار کم می‌شود. آنتی‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین‌ C به از بین بردن رادیکال‌های آزاد که سلول‌های سالم ریوی را تخریب می‌کنند، کمک می‌کند. براساس موسسه لاینون پاولینگ، افراد سیگاری می‌بایست ویتامین C اضافه مصرف کنند. مردان سیگاری روزانه به ۱۲۵ میلی‌گرم و زنان سیگاری به ۱۱۰ میلی‌گرم ویتامین C نیاز دارند. این موسسه عنوان می‌کند که ویتامین C تاثیر ویتامین E بدن را نیز تقویت می‌کند. موادغذایی سرشار از ویتامین C عبارتند از طالبی، آب پرتقال، انبه، بروکلی و کلم‌پیچ.

موادغذایی سرشار از امگا-۳

سرطان ریه یکی از علل اصلی مرگ و ناتوانی در افراد سیگاری است. طبق تحقیقی که در سال ۲۰۰۵ توسط آژانس تحقیقات سلامتی انجام گرفت، مشخص شد که موادغذایی سرشار از امگا-۳ از ایجاد سلول‌های سرطانی در ریه‌ها جلوگیری می‌کند. موادغذایی سرشار از امگا-۳ عبارتند از: ماهی تن، دانه سویا، روغن زیتون، آجیل و دانه‌ها.

چای سبز

چای سبز نوشیدنی بسیار سالم است که یک نوع آتی‌اکسیدان خاص به نام پلی‌فنول در خود دارد. طبق تحقیقاتی که در فوریه ۲۰۱۰ انجام گرفت، احتمال ابتلا به سرطان ریه در سیگاری‌هایی که چای سبز مصرف نمی‌کنند در مقایسه با آنهایی که حداقل یک فنجان چای سبز در روز می‌نوشند، ۱۰ برابر است.

میوه‌ها

میوه‌های تیره رنگ مثل بلوبری، تمشک و پرتقال سرشار از آنتی‌اکسیدان هستند. مصرف موادغذایی حاوی آنتی‌اکسیدان به کاهش ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی کمک می‌ند. براساس گزارشی که در سال ۲۰۰۵ به چاپ رسید، بلوبری با فعالیت آنزیمی که آنزین تبدیل‌کننده آنژیوتانسین نامیده می‌شود و موجب آسیب رسیدن به رگ‌های خونی قلب می‌گردد، مقابله می‌کند. علاوه بر این، بلوبری میزان استرس اکسیداتیو را در بدن افراد سیگاری کاهش می‌دهد. استرس اکسیداتیو ایجاد سلول‌های سرطانی و بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد./مردمان
ابوالفضل بازدید : 48 پنجشنبه 01 آبان 1393 نظرات (0)
فکر تقویت کردن سیستم ایمنی بدن بسیار وسوسه‌کننده است اما توانایی انجام آن به دلایل مختلف دشوار است.
 
 
چه می‌توانید بکنید؟

سیستم ایمنی بدن به طور کل نقش بسیار مهمی در دفاع از بدن درمقابل میکروارگانیسم‌هایی دارد که موجب بیماری می‌شوند. اما گاهی اوقات شکست می‌خورد: میکروبی وارد بدن شده و باعث بیمار شدنتان می‌شود. آیا مداخله در این فرایند امکان‌پذیر است و می‌توانید سیستم ایمنی بدنتان را قوی‌تر کنید؟ اگد رژیم‌غذایی‌تان را بهتر کنید چه؟ مصرف بعضی ویتامین‌ها و داروهای گیاهی مفید است؟ آیا می‌توانید تغییراتی در سبک و روش زندگیتان ایجاد کنید که واکنش سیستم‌ایمنی بدنتان را بهتر کند؟

به گزارش سه نسل ، فکر تقویت کردن سیستم ایمنی بدن بسیار وسوسه‌کننده است اما توانایی انجام آن به دلایل مختلف دشوار است. سیستم ایمنی بدن، دقیقاً همان چیزی است که از نامش پیداست: یک سیستم است نه یک موجودیت واحد. این سیستم برای اینکه درست عمل کند نیاز به هماهنگی و توازن دارد. هنوز چیزهای زیادی هست که محققان درمورد ریزه‌کاری‌ها و ارتباطات واکنش ایمنی بدن نمی‌دانند و هنوز هیچ ارتباط مستقیم مشخصی بین سبک زندگی و تقویت عملکرد ایمنی بدن به اثبات نرسیده است.

اما این به آن معنا نیست که سبک زندگی بر عملکرد سیستم ایمنی بدن هیچ تاثیری ندارد و نباید تحقیقاتی روی آن انجام شود. محققان بسیاری روی اثرات رژیم‌غذایی، ورزش، سن، استرس روانی، مکمل‌های گیاهی و سایر عوامل بر واکنش ایمنی هم در حیوانات و هم انسان‌ها کار می‌کنند. بااینکه به نتایج جالبی دست پیدا کرده‌اند اما این تحقیقات هنوز کامل نیستند. دلیل آن این است که محققان هنوز سعی دارند نحوه عملکرد سیستم ایمنی و نحوه تفسیر سنجش‌های عملکرد ایمنی را دریابند. بخش‌های زیر به بررسی بعضی از مهمترین تحقیقات در این زمینه می‌پردازد. در
ابوالفضل بازدید : 58 پنجشنبه 01 آبان 1393 نظرات (0)
نتایج پژوهش جدید محققان دانشگاه گوتنبرگ نشان داد، خطر ابتلا به آلزایمر در زنان خجالتی و پر استرس بیشتر است.
 

مطالعات جدید نشان داده است زنانی که در سنین میانسالی نگرانی داشته، به خوبی با استرس کنار نمی‌آیند و نوسانات خلق و خو را تجربه می‌کنند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به آلزایمر در در مراحل بعدی زندگی‌شان قرار دارند.

به گزارش سه نسل ، لنا جانسون، محقق سوئدی اظهار کرد: استرس طولانی مدت خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش می‌دهد.

این مطالعه بر روی 800 زن در طول 40 سال انجام شد و نتایج امیدوار کننده‌ای را به همراه داشت. این زنان در مورد استرس‌های طولانی مدت مورد پرسش قرار گرفته و همچنین تحت آزمون‌ها حافظه قرار داشتند.

نزدیک به 40 سال بعد و در سال 2006، در حدود یک پنجم از این زنان شرایط مرتبط با زوال عقل ایجاد شده بود.

محققان دریافتند تنش‌های عصبی، نگرانی و استرس عامل موثر در ابتلا به این بیماری بوده است.

یافته‌های این تحقیق در مجله Neurology منتشر شده است./ايسنا

ابوالفضل بازدید : 42 پنجشنبه 01 آبان 1393 نظرات (0)
متخصصان رژیم درمانی معتقدند باید برای جلوگیری از پُرخوری عوامل آن را تغییر داد. زیرا بیشتر زمان عمرمان را در خانه می‌گذرانیم که قسمتی از آن مربوط به آشپزخانه است. بنابراین ۶ روش ساده برای جلوگیری از پُرخوری به شما پیشنهاد می‌شود.
 

دکتر وانسینگ محقق و متخصص رژیم درمانی معتقد است باید برای جلوگیری از پُرخوری عوامل آن را تغییر دهیم. بنابراین اگر کمی دقت کنیم متوجه می‌شویم که بیشتر زمان عمرمان را در خانه خود می‌گذرانیم که قسمتی از آن مربوط به آشپزخانه است.

به گزارش  سه نسل ، براین اساس با ایجاد تغییراتی در محیط آشپزخانه و یا میز ناهار خوری خود می‌توانیم تا حدود زیادی پرخوری را کنترل کنیم.

ابوالفضل بازدید : 67 شنبه 26 مهر 1393 نظرات (0)

همیشه یک سری عقاید و باورهای نادرست درباره بیماری ها و مسائل مربوط به سلامتی بین افراد وجود دارد. هر چند گاهی اوقات ممکن است این باورها درست از آب دربیایند، ولی هیچ پایه و اساس علمی ندارند و نباید آنها را پذیرفت. در این مقاله 14 باور غلط مربوط به سلامتی را برای شما می گوییم.

 

1- افزایش سن باعث یبوست می شود.
افزایش سن باعث یبوست نمی شود، بلکه داروهایی که افراد مسن مصرف می کنند موجب یبوست می گردد. افراد مسن به اندازه کافی ورزش نمی کنند، خوب غذا نمی خورند و به اندازه کافی مایعات نمی نوشند. همه این عوامل باعث یبوست می گردد

ابوالفضل بازدید : 67 شنبه 26 مهر 1393 نظرات (0)

همیشه یک سری عقاید و باورهای نادرست درباره بیماری ها و مسائل مربوط به سلامتی بین افراد وجود دارد. هر چند گاهی اوقات ممکن است این باورها درست از آب دربیایند، ولی هیچ پایه و اساس علمی ندارند و نباید آنها را پذیرفت. در این مقاله 14 باور غلط مربوط به سلامتی را برای شما می گوییم.

 

1- افزایش سن باعث یبوست می شود.
افزایش سن باعث یبوست نمی شود، بلکه داروهایی که افراد مسن مصرف می کنند موجب یبوست می گردد. افراد مسن به اندازه کافی ورزش نمی کنند، خوب غذا نمی خورند و به اندازه کافی مایعات نمی نوشند. همه این عوامل باعث یبوست می گردد

ابوالفضل بازدید : 42 شنبه 26 مهر 1393 نظرات (0)
گر می‌خواهید پاییز و زمستان خود را بیمه کنید و دچار سرماخوردگی نشوید، این ایمیل را حتما بخوانید

آیا تاکنون به این موضوع فکر کردید که چرا معمولا در پاییز و زمستان سرما می‌خورید؟ بنا به گزارش منتشر شده در مجله هلث health magazine در مشاوره با چندین متخصص برای جلوگیری از سرماخوردگی در فصل زمستان و یا پاییز می‌بایست در ابتدا حتماً خود را با واکسن آنفولانزا محافظت کنید و سپس با استفاده از راهنمای زیر پاییز و زمستان خود را بیمه کنید.

<SPAN style="""COLOR: " rgb(56,118,29)\? ?>1. قرارهای خود را در فصول سرد حتی الامکان در فضای باز بگذارید!

باور عموم بر این اساس است که برای جلوگیری از سرماخوردگی بهتر است در فضای بسته و گرم بمانیم ولی مشکل اینجاست که باکتری‌ها و ویروس‌ها در فضای بسته باقی می‌مانند و احتمال انتقال بیماری و این ویروس‌ها در فضای بسته به مراتب افزایش می‌یابد و این در حالی است که در فضای باز، جریان هوا به ویروس‌ها اجازه نمی‌دهد که در محیطی بمانند.
بنابراین بیرون رفتن و خارج شدن از فضای بسته نه تنها شما را از شر ویروس‌های ساکن در آن محیط نجات می‌دهد بلکه اگر بیرون رفتن شما با حرکات ورزشی و یا پیاده روی همراه شود باعث بالا رفتن سیستم ایمنی بدن شما می‌شود زیرا تحقیقات نشان می‌دهند ورزش هم باعث ارتقا قوای فیزیکی و هم ارتقای سطح ایمنی و حفاظتی بدن می‌شود.

<SPAN style="""COLOR: " rgb(56,118,29)\? ?>2. آرامش روانی باعث جلوگیری از سرما خوردگی می‌شود

شاید شما هزاران دلیل برای اینکه زمان کافی برای استراحت ندارید داشته باشید، ولی عدم داشتن استراحت کافی و سلامت روانی می‌تواند هزینه‌های سنگینی به شما تحمیل کند.
مضطرب بودن باعث ترشح هورمون‌های مرتبط با استرس می‌شود که موجب ضعیف شدن بنیه بدنی شما در طول زمان می‌شود و سیستم دفاعی بدن شما در برابر آنفولانزا و یا سرما خوردگی ناکارآمد ظاهر می‌شود. بنابراین زمان کافی را در طول شبانه روز به آرامش و سلامت روانی خود اختصاص دهید.

<SPAN style="""COLOR: " rgb(56,118,29)\? ?>3. دستان خود را بشویید

شستن دستان تا حدود زیادی از انتقال ویروس به بدن شما جلوگیری می‌کنند زیرا با لمس کردن اشیا مختلف در طول روز این ویروس‌ها به راحتی می‌توانند به سطوح دستان شما منتقل شوند.
در شست و شوی دستانتان دقت کافی را به خرج دهید. از آنجایی که احتمال وجود ویروس بر روی سطح صابون‌ها وجود دارد حتی الامکان سعی کنید از مایع‌های دستشویی استفاده کنید که دست‌تان با آنها تماسی نداشته باشد. انتقال ویروس‌ها در محیط‌های مرطوب در مقایسه با محیط‌های خشک آسان تر صورت می‌پذیرد، بنابراین سعی کنید بعد از شستن دست‌هایتان با حوله‌های پاکیزه و عاری از آلودگی آنها را خشک کنید و نه با لباس‌هایتان.

<SPAN style="""COLOR: " rgb(56,118,29)\? ?>4.خواب کافی داشته باشید

تحقیقات نشان دهنده این هستند که مقدار خواب مورد نیاز برای هر کس در طول شبانه روز تفاوت دارد، اما مدت خواب کمتر از 7 ساعت در طول شبانه روز می‌تواند احتمال ابتلا به ویروس سرما خوردگی را تا سه برابر افزایش دهد.
از طرفی دیگر فقط زمان آرامش و سکوت برای ما در طول شبانه روز در شب‌ها زمانی است که دراز کشیدیم، ولی دقیقا در همین زمان به‌صورت ذهنی سعی بر تحلیل مشکلاتمان داریم که باعث می‌شود مغز و ذهن به خواب فرو نروند، بنابراین به هنگام شب سعی کنید ذهن‌تان را از موضوع‌ها و مسائل روزانه خالی کنید تا بتوانید سریع تر و آسان تر به خواب فرو بروید
ابوالفضل بازدید : 60 شنبه 26 مهر 1393 نظرات (0)

در سال 1997، انستیتو تحقیقات سرطان آمریکا یک گزارش بین‌المللی با عنوان: «غذا، تغذیه و پیشگیری از سرطان: یک چشم‌اندازه جهانی» منتشر کرد. این گزارش نتایج بیش از 4500 پژوهش انجام گرفته را تحلیل کرده بود. در این مطالعه، 120 محقق و ویراستار علمی از سازمان‌های مختلف مانند سازمان بهداشت جهانی، سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد، آژانس بین‌المللی تحقیقات سرطان و انستیتو ملی سرطان آمریکا حضور داشتند. این مطالعه، مورد توجه و تقدیر بسیاری از دانشمندان از سراسر جهان قرار گرفته و به ایجاد سنگ‌بنایی برای تحقیقات و آموزش در زمینه پیشگیری از سرطان، کمک کرده‌ است.

ابوالفضل بازدید : 66 سه شنبه 22 مهر 1393 نظرات (0)
بازار جهرم که از جمله آثار به جا مانده از دوران زندیه و قاجاریه است، در مرکز این شهر در استان فارس قرار دارد

 موازی با خیابان منوچهری جهرم، یک بازار تاریخی وجود دارد که بیشتر حجره‌های آن به پارچه‌فروشی اختصاص دارد. این بازار شباهت زیادی به بازار وکیل شیراز دارد و در اواخر دوران زندیه ساخته شده و در دوره‌های بعد مرمت شده است.
ابوالفضل بازدید : 34 سه شنبه 22 مهر 1393 نظرات (0)

دیوار بزرگ گرگان یا دیوار سرخ که در متون قدیمی با نام مار سرخ نیز نامیده‌ شده‌است دیواری تاریخی است که از کنار دریای خزر در ناحیه گمیشان آغاز شده و تا کوه‌های گلیداغ در شمال شرق کلاله ادامه می‌یافته‌است. هم‌اکنون تقریبا تمام این دیوار از میان رفته‌است و تنها بخش‌های کوچکی از آن که در زیر خاک مدفون مانده، باقی است. دیوار تاریخی گرگان پس از دیوار چین(به طول شش هزار کیلومتر)، بزرگترین دیوار دفاعی جهان است.  این دیوار عظیم تاریخی که ۲۰۰ کیلومتر طول دارد در ۲۹ تیرماه سال ۱۳۷۸ به ثبت ملی رسیده‌است.
ابوالفضل بازدید : 64 سه شنبه 22 مهر 1393 نظرات (0)
یزد یکی از بهترین شهرهای خشتی جهان است که همواره به عنوان صاحب یکی از درخشان ترین میراث های فرهنگی در ادوار مختلف تاریخی ایران مطرح بوده است. در سفر به یزد دیدنی های زیادی هستند که انتظار شما را می کشند
ابوالفضل بازدید : 67 شنبه 19 مهر 1393 نظرات (0)

«در سال‌هاي اخير حرف و حديث‌هاي بسياري در مورد اينکه ترکيبات فراوان آزادشده از دود زغال ممکن است باعث بروز سرطان‌ شوند، وجود داشته و دارد و خيلي‌ها معتقدند مصرف بيش از اندازه کباب به خصوص قسمت‌هاي سوخته آن خوب نيست اما هنوز بحث‌ در اين مورد، ادامه دارد و به نتيجه نرسيده است.» اين جمله‌ها بخشي از گفته‌هاي دکتر آراسب دباغ‌مقدم، دامپزشک و متخصص بهداشت مواد غذايي در مورد کباب کردن گوشت‌ها بود که از هزاران سال پيش به عنوان يکي از اصلي‌ترين روش‌هاي پخت غذا در بين اعراب، بابلي‌ها و روميان مورد استفاده قرار مي‌گرفته است...


 در ادامه اين گفتگو، بيشتر با خوب و بد کباب کردن آشنا مي‌شويد پس اين مطالب را تا انتها مطالعه كنيد.

 آقاي دکتر! آيا مي‌توان کباب کردن را روش مناسبي براي پخت مواد غذايي دانست؟


با توجه به اينکه در روش کباب‌ کردن مواد غذايي، روغني به کار نمي‌رود تا جذب ماده غذايي شود و انرژي دريافتي آن را بالا ببرد و چاقي و مشکلات ناشي از آن مانند
تصلب?شرايين را برايمان در پي داشته باشد، مي‌توان گفت اين روش نسبت به روش سرخ کردن، برتري دارد.


 آيا کباب‌ کردن مواد غذايي، مضراتي هم دارد؟


البته! مضرات روش کباب‌پز کردن مواد غذايي معمولا در مقايسه با روش پختن مورد بررسي قرار مي‌گيرد. مي‌توان گفت با استفاده از اين روش، مي‌توانيم مطمئن باشيم که مغز يا ماده غذايي يا همان گوشت مصرفي‌، حرارت مناسبي مي‌بيند و خوب پخته مي‌شود و اگر احتمالا ميکروارگانيسم يا عامل بيماري‌زايي در آن وجود داشته باشد، در اثر همين حرارت (نه به طور صددرصد)، به احتمال زياد از بين مي‌رود. اما در روش کباب کردن، به خصوص اگر به درستي انجام نشود، ماده غذايي حرارت لازم را نمي‌بيند و به خوبي مغزپخت نمي‌شود.


حرارت لازم براي پخت انواع گوشت‌ها چقدر است؟


در مورد گوشت‌ قرمز، 65 درجه سانتي‌گراد و در مورد مرغ، 75 درجه سانتي‌گراد براي پخت کامل، حرارت لازم داريم اما معمولا در روش کباب کردن، چنين اتفاقي نمي‌افتد و گوشت براي پخته شدن، حرارت کافي نمي‌بيند. وقتي گوشت را درست و اصولي کباب نکنيم، حرارت به طور منظم و مناسب به ماده غذايي نمي‌رسد، در نتيجه، امکان پختن يا حتي سوختن سطح ماده غذايي و مغزپخت نشدن آن وجود دارد. اگر ميکروارگانيسم يا انگلي در گوشت وجود داشته باشد، از بين نمي‌رود و امکان زنده ماندن، انتقال آن به بدن افراد، ابتلا به مسموميت و آلودگي‌هاي انگلي وجود خواهد داشت.


آيا تفاوت خاصي بين کباب کردن روي زغال با کباب کردن با استفاده از دستگاه‌هاي باربکيو وجود دارد؟


يکي از دلايل محبوبيت کباب زغالي بين مردم، ترکيب?هاي مختلفي است كه هنگام کباب کردن آزاد مي‌شود. تعدادي از اين ترکيب‌‌ها، ترکيب‌هاي آروماتيک يا معطر هستند كه باعث محبوبيت کباب‌هاي زغالي بين مردم مي‌شوند. يعني اگر شما گوشت را روي اجاق گاز يا با استفاده از باربکيوهايي که زغال ندارند و فقط با حرارت ماده غذايي‌تان را مي‌پزند، کباب کنيد، ديگر آن ترکيبات معطر و طعم مطلوب کباب زغالي را نخواهيد داشت. شايد بتوان گفت که از نظر ذائقه، حذف زغال در فرآيند کباب کردن معمولا باب طبع مردم نيست. اما از نظر ايمني غذايي، با حذف زغال، ديگر مباحث مربوط به سرطان‌زايي که چندان هم ثابت‌شده نيستند، در مورد کباب مطرح نخواهد بود. البته اين نکته در مورد باربکيوهايي است که با استفاده از انرژي برق کار مي‌کنند، وگرنه استفاده از باربکيوهايي که محفظه زغالي دارند و دود زغال بالاخره به ماده غذايي مي‌رسد، تفاوتي با کباب کردن روي منقل ندارد.


آيا نشستن خاکستر زغال روي ماده کباب‌شده ضرري دارد؟


راستش در تمام مطالب و مقاله‌هاي علمي آمده است که از خوردن قسمت‌هاي سوخته کباب خودداري کنيد اما هيچ کجا بحثي در مورد خاکستر زغال مطرح نشده است و نمي‌توان با اطمينان در اين مورد صحبت کرد.


 آيا چربي فراوان گوشت، مي‌تواند تاثير مثبت يا منفي روي روند کباب?کردن داشته باشد؟


به نظر نمي‌رسد چربي گوشت باعث بهتر يا بدتر شدن خاصيت گوشت‌هاي کبابي بشود اما به طور کلي مي‌توان گفت چون چربي‌ها محل تجمع داروها، آنتي‌بيوتيک‌ها،‌ سموم و بسياري از موارد مشابه هستند، معمولا توصيه مي‌کنيم چربي گوشت‌ها پيش از مصرف گرفته شوند.


به نظر شما کباب کردن گوشت روي اجاق‌گازهاي خانگي با کباب کردن روي زغال، تفاوتي هم دارد؟


همانطور که اشاره کردم، با حذف زغال، گوشت مصرفي فقط حرارت مي‌بيند و ديگر آن طعم مطلوب کباب را نخواهد داشت. به نظر نمي‌رسد که گوشت‌ها روي حرارت شعله گاز هم به خوبي مغزپخت شوند اما ديگر بحث وجود ترکيب?هاي حلقوي که از چوب و زغال ساطع مي‌شوند، در ميان نيست. بهتر است بدانيد که برخي ترکيبات منتشره از زغال در حال سوختن مشکوک به سرطان‌زايي هستند كه حين كباب كردن روي شعله گاز به وجود نمي‌آيند.


 چه توصيه‌هايي براي کباب?کردن درست گوشت‌ها داريد؟


شايد برايتان جالب باشد که بدانيد بر اساس گزارش‌هايي که ما در سال‌هاي قبل و در فصل تابستان که فصل تفريح و گردش است، داشته‌ايم، متوجه شديم برخي از افراد براي درست کردن کباب از چوب برخي از گياهان مانند خرزهره استفاده کرده‌ و دچار مسموميت شده بودند چون خرزهره يک گياه سمي است. بهتر است حتما براي درست کردن کباب، سيخ و وسايل لازم را به همراه داشته باشيد و از هر چوبي به عنوان سيخ استفاده نکنيد.


گوشت را در آخرين مرحله از داخل يخچال برداريد و تا زمان تهيه، آن را در کلمني از يخ (بدون اينکه با يخ تماس مستقيم داشته باشد) نگهداري کنيد. دماي نگهداري گوشت نبايد از
8 درجه سانتي‌گراد بالاتر رود در غير اين صورت مدت زمان نگهداري آن نبايد به بيشتر از 2 ساعت برسد. حواستان باشد که وقتي زغال کاملا قرمز شد و به اصلاح گل انداخت و شعله آتش آن فروکش کرد، کباب‌ها را روي آن قرار دهيد و عجله نكنيد، بگذاريد كباب‌ها به آرامي بپزند تا مغزشان به خوبي پخته شود. بد نيست اين را هم بدانيد که استفاده از سيخ‌هاي مختلف (چوبي، فلزي يا توري)، تاثيري در بهتر يا بدتر شدن کيفيت گوشت و کباب نخواهند داشت

ابوالفضل بازدید : 109 شنبه 19 مهر 1393 نظرات (0)

اگر مبتلا به بیماری دیابت هستید، بدن شما قادر به مصرف و ذخیره‌سازی مناسب قند نمی‌باشد. سطوح بالای قندخون، باعث صدمه به عروق شبکیه چشم می‌شود. شبکیه لایه‌ای عصبی در عقب کره چشم است که امواج نورانی را دریافت و تصویر اشیا را به مغز ارسال می‌کند. آسیب عروق شبکیه، رتینوپاتی دیابتی نامیده می‌شود…

● انواع رتینوپاتی دیابتی کدام‌اند؟

دو نوع رتینوپاتی دیابتی وجود دارد که عبارت‌اند از:

▪ رتینوپاتی دیابتی بدون رگ‌زایی: در واقع شامل مراحل اولیه رتینوپاتی می‌باشد. در این مرحله، ترشح خون یا مایع از رگ‌های باریک شبکیه، باعث تورم و رسوب اگزودا در شکبیه می‌شود. در مراحل اولیه تاثیری بر بینایی بیمار ندارد، مگر اینکه در ناحیه مرکزی شبکیه (ماکولا) ورم ایجاد شده باشد.
▪ رتینوپاتی دیابتی همراه با رگ‌زایی: این مرحله با ظهور رگ‌های جدید در شبکیه که رگ‌زایی نامیده می‌شود، آغاز می‌گردد. متاسفانه این عروق جدید، نه تنها قادر به تامین خون مورد نیاز شبکیه نمی‌باشند بلکه به علت ساختمان غیرطبیعی و محل قرارگیری، می‌توانند موجب خون‌ریزی و ایجاد کشش روی شبکیه و جداشدگی آن شوند.

رتینوپاتی دیابتی چگونه تشخیص داده می‌شود؟

تنها راه بررسی و تشخیص اثرات دیابت روی چشمان شما، معاینه چشم‌پزشکی می‌باشد حتی قبل از اینکه بینایی تحت تاثیر قرار بگیرد، چشم‌پزشک قادر به تشخیص و درمان بیماری شما می‌باشد. اگر چشم‌پزشک متوجه علایم رتینوپاتی شود، ممکن است آزمایشات اختصاصی‌تری از جمله عکس رنگی از شبکیه همچون آنژیوگرافی فلوئورسئین درخواست کند. در این آزمایش داروی خاصی به عنوان ماده حاجب یا رنگی از طریق بازو تزریق می‌شود و با عکس‌های گرفته شده، تشخیص شدت بیماری و میزان آسیب به عروق امکان‌پذیر می‌باشد. در روش عکسبرداری دیگری به نامOCT می‌توان افزایش ضخامت یا تورم ناحیه مرکزی شبکیه (ماکولا) را اندازه‌گیری کرد و به علت آن (از جمله کشش وارد شده به آن ناحیه) پی برد.

● رتینوپاتی دیابتی چگونه درمان می‌شود؟

بهترین راه درمان، جلوگیری از پیشرفت رتینوپاتی تا حد ممکن می‌باشد. کنترل دقیق قند خون به طور معنی‌داری باعث کاهش خطر نابینایی‌ ناشی از رتینوپاتی دیابتی در درازمدت می‌شود. در صورت وجود فشار خون بالا و یا مشکل کلیوی، درمان هم زمان توصیه می‌شود.

● جراحی لیزر

جراحی لیزر معمولا در موارد ورم ماکولا، رتینوپاتی همراه با رگ‌زایی و گلوکوم (آب سیاه) ناشی از رگ‌ زایی توصیه می‌شود.در ورم ماکولا لیزر روی بخش آسیب دیده شبکیه در ماکولا تابانده می‌شود تا از میزان مایع خارج شده (اگزودا) بکاهد. هدف اصلی از درمان، جلوگیری از سیر پیشرونده کاهش دید و وقوع نابینایی در‌ آینده است لذا در صورت وجود ورم ماکولا، لازم است قبل از تشدید کاهش بینایی، لیزر درمانی انجام شود. دستیابی به دید کامل در افرادی که در اثر ورم ماکولا دچار تاری دید شده‌اند، تقریبا غیرممکن است. در رتینوپاتی دیابتی همراه با رگ‌زایی، لیزر روی تمامی بخش‌های شبکیه به جز ماکولا (لیزر درمانی پان رتینال) تابانده می‌شود. این لیزر درمانی، باعث جلوگیری از پیشرفت رگ‌زایی در شبکیه می‌شود. همچنین از بروز احتمال خون‌ریزی زجاجیه و اختلالات شبکیه درآینده جلوگیری می‌کند.انجام لیزر درمانی ممکن است چند مرتبه در یک فرد لازم باشد. جراحی لیزر، معمولا دید بیمار دیابتی را بهبود نمی‌بخشد بلکه فقط از بروز نابینایی در آینده جلوگیری می‌کند البته در مواردی همچون خون‌ریزی زجاجیه، کاهش خون‌ریزی می‌تواند موجب بهبود دید بیمار شود.

● تزریق داخل چشمی داروها

گاهی لازم است جهت کاهش ورم شبکیه و یا کنترل رگ‌زایی از تزریق داروهایی به داخل چشم استفاده شود.این داروها معمولا به طور موثری موجب کنترل بهتر رتینوپاتی دیابتی می‌شوند و در مواردی لازم است پس از مدتی مجددا تکرار شود. تزریق داخل چشمی در شرایط استریل و با کنترل کامل انجام می‌گردد.

● تخلیه زجاجیه (وتیرکتومی)

در رتینوپاتی همراه با رگ‌زایی ممکن است چشم پزشک وتیرکتومی را توصیه کند. در طی این جراحی، زجاجیه که پر از خون شده است، تخلیه شده و مایع شفاف در داخل آن جایگزین می‌شود. در مواردی که رتینوپاتی دیابتی منجر به جدا شدگی شبکیه شده باشد، تنها راه درمان ویترکتومی است.

● آیا جلوگیری از نابینایی امکان‌پذیر است؟

لازم است بدانید که با توجه به روش‌های نوین تشخیص و درمان، فقط درصد کمی از مبتلایان به رتینوپاتی، از مشکلات شدید بینایی رنج می‌برند. تشخیص زودهنگام رتینوپاتی دیابتی، بهترین مانع در مقابل ایجاد نابینایی می‌باشد.

● معاینات چشم پزشکی در چه زمانی باید انجام شود؟

افراد مبتلا به دیابت باید حداقل سالی یک بار تحت معاینه چشم پزشکی قرار گیرند. ممکن است معاینه‌های مکرر چشم بعد از تشخیص رتینوپاتی لازم باشد. خانم‌های بارداری که مبتلا به دیابت هستند باید در سه ماهه اول بارداری از نظر چشم‌پزشکی معاینه شوند زیرا رتینوپاتی در طی بارداری سیر پیشرفت سریع‌تری دارد. اگر برای دریافت عینک نیاز به معاینه چشم پزشکی دارید، باید چند روز قبل از مراجعه به چشم پزشک، قند خون خود را به طور دقیق کنترل کنید زیرا در طی دوره‌ای که قند خون شما در محدوده طبیعی نباشد، بینایی افت کرده و ممکن است نمره عینک شما دچار تغییر موقت گردد. تغییرات سریع در قندخون، حتی در صورتی که رتینوپاتی نداشته باشید، می‌تواند باعث نوسان در بینایی هر دو چشم شود.

وقتی که دیابت شما برای اولین بار تشخیص داده شد،نیاز به معاینه چشم‌پزشکی به صورت زیر می‌باشد:

۱) ۵ سال بعد از تشخیص بیماری، اگر سن شما کمتر از ۲۹ سال است.
۲) در اولین فرصت بعد از تشخیص بیماری، اگر سن شما ۳۰سال یا بیشتر است.

● به یاد داشته ‌باشید

دیابت بیماری است که می‌تواند اثرات بدی روی سلامتی شما داشته باشد، پس در صورت ابتلا به این بیماری، نکات زیر را به خاطر داشته باشید:
▪ کنترل منظم و دقیق قند، فشار و چربی خون خود را به خاطر داشته باشید.
▪ دستورات پزشک خود را به طور دقیق اجرا کنید.
▪ قندخون خود را به طور روزانه در منزل کنترل کنید.
▪ برای رسیدن به وزن ایده‌آل تلاش کنید.
▪ فعالیت بدنی منظم و مناسب داشته باشید.
▪ از مصرف سیگار پرهیز کنید

ابوالفضل بازدید : 65 شنبه 19 مهر 1393 نظرات (0)

دکتر محمداسماعیل اکبری گفت: اکنون به ازای هر یکصد هزار نفر از جمعیت کشور، حدود 150 نفر به سرطان مبتلا هستند که سرطان معده، شایع ترین سرطان در مردان و سرطان پستان نیز شایع ترین سرطان ها در زنان کشور شناخته شده است.

وی با بیان اینکه هر سال حدود 85 هزار مورد جدید ابتلا به سرطان در کشور رخ می دهد، افزود: حدود 400 ‏هزار نفر نیز با این بیماری به زندگی خود ادامه می دهند‎.‎

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به داروهای بیماران سرطانی اشاره کرد که به گفته وی، بیش از 90 درصد داروهای این بیماران همچنان وارداتی است.

وی افزود: با توجه به وضعیت سرطان در کشور، باید پژوهشگران صنعت دارو در زمینه ساخت و تولید داروهای سرطانی تلاش بیشتری انجام دهند.

اکبری به توانمندی های ایران و وجود ساختاری های لازم برای ساخت و تولید داروهای سرطانی در کشور نیز اشاره کرد و افزود: اما در عین حال مدیریت پژوهش برای دارو ضعیف است.

پیری جمعیت یکی از علل افزایش سرطان در کشور

وی یکی از علل بالا بودن رشد سرطان را پیر شدن جمعیت ایران عنوان کرد و افزود: به جز پیر شدن جمعیت، افزایش امید به زندگی، سبک زندگی نادرست و آلودگی زیست محیطی نیز از دیگر عوامل افزایش سرطان است.

رییس مرکز تحقیقات سرطان گفت : حدود 70 درصد علت ابتلا به بیماری سرطان در کشور به افزایش سن و 30 درصد نیز به سبک زندگی نادرست مرتبط است.

تعداد صفحات : 4

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    کدام یک از مطالب سایت را بیشتر می پسندید؟
    شما در کدام رده سنی می باشید؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 176
  • کل نظرات : 5
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 5
  • آی پی امروز : 40
  • آی پی دیروز : 11
  • بازدید امروز : 308
  • باردید دیروز : 20
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 411
  • بازدید ماه : 731
  • بازدید سال : 2,427
  • بازدید کلی : 40,579