loading...
مجله اینترنتی بی باک | شدت خنده!, اخبار, سرگرمی, روانشناسی, فال و طالع بینی, دکوراسیون،آشپزی, گردشگری داستان, ورزش, کودکان,احکام
آغاز ماه مهر(غم من،دوری از شما!)حتما مطالعه بفرمایید

بسم ربی یا الله

سلام و درود خدمت شما عزیزان

متاسفاته بنده به دلیل آغاز ماه مهر،ماه تحصیل،دیگر قادر به بروزرسانی مجله اینترنتی بی باک نیستم.

رمز در اختیار دوستان قرار گرفت

امیدوارم سایتی موفق داشته باشیم.

خداحافظ

دوستار شما

محمد مهدی رضوانی:مدیر سایت بی باک

آخرین اخبار مجله اینترنتی بی باک|درود بر شما کاربر گرامی.

مجله اینترنتی بی باک با موفقیت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی ثبت شد.

با آرزو موفقیت روز افزون و عاقبت بخیری همه جوانان ایرانی و شیعه مذهب جهان.

ابوالفضل بازدید : 60 دوشنبه 05 آبان 1393 نظرات (2)
اگر نمی‌توانید این کار را انجام دهید یا نیم ساعت در روز فرصت ندارید، سعی کنید برای بالارفتن یا پایین آمدن از پله‌ها، از آسانسور استفاده نکنید، یا بجای استفاده از اتومبیل، پیاده به محل کار یا بازار بروید.

اگر بیماری قلبی دارید یا بیش از 45 سال سن دارید یا دو یا چند عامل خطر ساز برای بیماری قلبی دارید، (مانند سابقه‌ی خانوادگی ابتلا به بیماری قلبی، اعتیاد به سیگار، فشاخون بالا، کلسترول بالا، دیابت، زندگی کم‌‍تحرک، یا چاقی) می‌توانید با یک فعالیت متوسط به مدت نیم ساعت در روز آغاز کنید، مانند پیاده روی.

به گزارش سه نسل ، اگر نمی‌توانید این کار را انجام دهید یا نیم ساعت در روز فرصت ندارید، سعی کنید برای بالارفتن یا پایین آمدن از پله‌ها، از آسانسور استفاده نکنید، یا بجای استفاده از اتومبیل، پیاده به محل کار یا بازار بروید. علاوه بر این می‌توانید بجای نیم ساعت پیوسته، سه نوبت ده دقیقه‌ای در هر روز فعالیت بدنی سبک داشته باشید. مشاهدات و تحقیقات علمی نشان می‌دهند که فعالیت بدنی، تاثیر مثبتی بر بیماری قلبی دارد. 

همچنین بسیاری از مطالعات فواید برنامه‌های ورزشی حدود 30 تا 60 دقیقه سه بار در هفته را در مورد بهبود بیماری قلبی نشان داده‌اند. 

 

خطرات ورزش چه هستند؟ 

بطور کلی خطر مشکلات قلبی در هنگام ورزش افزایش می‌یابد، اما این خطر بسیار جزئی است. برای بزرگسالانی که به بیماری قلبی مبتلا نیستند این خطر حدود 1 در 400000 تا 800000 ساعت ورزش است. برای بیماران قلبی، بطور میانگین در هر 62000 ساعت ورزش یکبار احتمال رویداد مشکل قلبی وجود دارد. اما نکته‌ی مهمتر اینست که خطر مشکلات قلبی در ورزش‌های منظم بطور موثر کاهش می‌یابد. شواهد نشان می‌دهند که خطر بروز مشکلات قلبی برای افراد کم تحرک، 50 برابر بیشتر از افرادی است که 5 بار در هفته ورزش می‌کنند. به عبارت ساده‌تر کسانی که بطور منظم فعالیت بدنی روزانه دارند خیلی کمتر به مشکلات قلبی حین ورزش دچار می‌شوند. بعلاوه، بر خلاف دیدگاه عموم، اکثر حمله‌های قلبی (تقریبا 90 درصد) در هنگام استراحت روی می‌دهد، نه در حین فعالیت بدنی. 

بنابراین فعالیت بدنی برای بیماران قلبی کاملاً بی‌خطر است. با این حال، آگاهی از نشانه‌ها و علائم مشکلات قلبی مفید است : ناراحتی در ناحیه سر و قفسه سینه (مانند درد و فشار در قفسه سینه، فک، گردن، شانه، بازو یا پشت)، تنگی نفس غیرعادی، سرگیجه، بی‌نظمی ضربان قلب). اگر یکی از این نشانه‌ها را داشتید باید به کمک اطرافیان به نزدیکترین مرکز پزشکی مراجعه کنید. 

فواید ورزش منظم برای بیماری‌های قلبی- عروقی چیست؟

•افزایش ظرفیت ورزشیی بدن 

•کاهش وزن بدن 

•کاهش فشارخون 

•کاهش کلسترول بد (LDL)

•افزایش کلسترول خوب (HDL)

•افزایش حساسیت به انسولین

در یک مطالعه، بیماران قلبی که بطور منظم فعالیت بدنی خود را حفظ کردند گزارش دادند که کیفیت زندگی آنها بهبود یافته است، آنها اطمینان به نفس بیشتر، استرس کمتر و اضطراب کمتری را تجربه کردند و میزان مرگ و میر در اثر بیماری قلبی در بین این بیماران 20 تا 25 درصد کاهش یافت./پارسی تب

ابوالفضل بازدید : 47 پنجشنبه 01 آبان 1393 نظرات (0)
فکر تقویت کردن سیستم ایمنی بدن بسیار وسوسه‌کننده است اما توانایی انجام آن به دلایل مختلف دشوار است.
 
 
چه می‌توانید بکنید؟

سیستم ایمنی بدن به طور کل نقش بسیار مهمی در دفاع از بدن درمقابل میکروارگانیسم‌هایی دارد که موجب بیماری می‌شوند. اما گاهی اوقات شکست می‌خورد: میکروبی وارد بدن شده و باعث بیمار شدنتان می‌شود. آیا مداخله در این فرایند امکان‌پذیر است و می‌توانید سیستم ایمنی بدنتان را قوی‌تر کنید؟ اگد رژیم‌غذایی‌تان را بهتر کنید چه؟ مصرف بعضی ویتامین‌ها و داروهای گیاهی مفید است؟ آیا می‌توانید تغییراتی در سبک و روش زندگیتان ایجاد کنید که واکنش سیستم‌ایمنی بدنتان را بهتر کند؟

به گزارش سه نسل ، فکر تقویت کردن سیستم ایمنی بدن بسیار وسوسه‌کننده است اما توانایی انجام آن به دلایل مختلف دشوار است. سیستم ایمنی بدن، دقیقاً همان چیزی است که از نامش پیداست: یک سیستم است نه یک موجودیت واحد. این سیستم برای اینکه درست عمل کند نیاز به هماهنگی و توازن دارد. هنوز چیزهای زیادی هست که محققان درمورد ریزه‌کاری‌ها و ارتباطات واکنش ایمنی بدن نمی‌دانند و هنوز هیچ ارتباط مستقیم مشخصی بین سبک زندگی و تقویت عملکرد ایمنی بدن به اثبات نرسیده است.

اما این به آن معنا نیست که سبک زندگی بر عملکرد سیستم ایمنی بدن هیچ تاثیری ندارد و نباید تحقیقاتی روی آن انجام شود. محققان بسیاری روی اثرات رژیم‌غذایی، ورزش، سن، استرس روانی، مکمل‌های گیاهی و سایر عوامل بر واکنش ایمنی هم در حیوانات و هم انسان‌ها کار می‌کنند. بااینکه به نتایج جالبی دست پیدا کرده‌اند اما این تحقیقات هنوز کامل نیستند. دلیل آن این است که محققان هنوز سعی دارند نحوه عملکرد سیستم ایمنی و نحوه تفسیر سنجش‌های عملکرد ایمنی را دریابند. بخش‌های زیر به بررسی بعضی از مهمترین تحقیقات در این زمینه می‌پردازد. در
ابوالفضل بازدید : 57 پنجشنبه 01 آبان 1393 نظرات (0)
نتایج پژوهش جدید محققان دانشگاه گوتنبرگ نشان داد، خطر ابتلا به آلزایمر در زنان خجالتی و پر استرس بیشتر است.
 

مطالعات جدید نشان داده است زنانی که در سنین میانسالی نگرانی داشته، به خوبی با استرس کنار نمی‌آیند و نوسانات خلق و خو را تجربه می‌کنند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به آلزایمر در در مراحل بعدی زندگی‌شان قرار دارند.

به گزارش سه نسل ، لنا جانسون، محقق سوئدی اظهار کرد: استرس طولانی مدت خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش می‌دهد.

این مطالعه بر روی 800 زن در طول 40 سال انجام شد و نتایج امیدوار کننده‌ای را به همراه داشت. این زنان در مورد استرس‌های طولانی مدت مورد پرسش قرار گرفته و همچنین تحت آزمون‌ها حافظه قرار داشتند.

نزدیک به 40 سال بعد و در سال 2006، در حدود یک پنجم از این زنان شرایط مرتبط با زوال عقل ایجاد شده بود.

محققان دریافتند تنش‌های عصبی، نگرانی و استرس عامل موثر در ابتلا به این بیماری بوده است.

یافته‌های این تحقیق در مجله Neurology منتشر شده است./ايسنا

ابوالفضل بازدید : 41 شنبه 26 مهر 1393 نظرات (0)
گر می‌خواهید پاییز و زمستان خود را بیمه کنید و دچار سرماخوردگی نشوید، این ایمیل را حتما بخوانید

آیا تاکنون به این موضوع فکر کردید که چرا معمولا در پاییز و زمستان سرما می‌خورید؟ بنا به گزارش منتشر شده در مجله هلث health magazine در مشاوره با چندین متخصص برای جلوگیری از سرماخوردگی در فصل زمستان و یا پاییز می‌بایست در ابتدا حتماً خود را با واکسن آنفولانزا محافظت کنید و سپس با استفاده از راهنمای زیر پاییز و زمستان خود را بیمه کنید.

<SPAN style="""COLOR: " rgb(56,118,29)\? ?>1. قرارهای خود را در فصول سرد حتی الامکان در فضای باز بگذارید!

باور عموم بر این اساس است که برای جلوگیری از سرماخوردگی بهتر است در فضای بسته و گرم بمانیم ولی مشکل اینجاست که باکتری‌ها و ویروس‌ها در فضای بسته باقی می‌مانند و احتمال انتقال بیماری و این ویروس‌ها در فضای بسته به مراتب افزایش می‌یابد و این در حالی است که در فضای باز، جریان هوا به ویروس‌ها اجازه نمی‌دهد که در محیطی بمانند.
بنابراین بیرون رفتن و خارج شدن از فضای بسته نه تنها شما را از شر ویروس‌های ساکن در آن محیط نجات می‌دهد بلکه اگر بیرون رفتن شما با حرکات ورزشی و یا پیاده روی همراه شود باعث بالا رفتن سیستم ایمنی بدن شما می‌شود زیرا تحقیقات نشان می‌دهند ورزش هم باعث ارتقا قوای فیزیکی و هم ارتقای سطح ایمنی و حفاظتی بدن می‌شود.

<SPAN style="""COLOR: " rgb(56,118,29)\? ?>2. آرامش روانی باعث جلوگیری از سرما خوردگی می‌شود

شاید شما هزاران دلیل برای اینکه زمان کافی برای استراحت ندارید داشته باشید، ولی عدم داشتن استراحت کافی و سلامت روانی می‌تواند هزینه‌های سنگینی به شما تحمیل کند.
مضطرب بودن باعث ترشح هورمون‌های مرتبط با استرس می‌شود که موجب ضعیف شدن بنیه بدنی شما در طول زمان می‌شود و سیستم دفاعی بدن شما در برابر آنفولانزا و یا سرما خوردگی ناکارآمد ظاهر می‌شود. بنابراین زمان کافی را در طول شبانه روز به آرامش و سلامت روانی خود اختصاص دهید.

<SPAN style="""COLOR: " rgb(56,118,29)\? ?>3. دستان خود را بشویید

شستن دستان تا حدود زیادی از انتقال ویروس به بدن شما جلوگیری می‌کنند زیرا با لمس کردن اشیا مختلف در طول روز این ویروس‌ها به راحتی می‌توانند به سطوح دستان شما منتقل شوند.
در شست و شوی دستانتان دقت کافی را به خرج دهید. از آنجایی که احتمال وجود ویروس بر روی سطح صابون‌ها وجود دارد حتی الامکان سعی کنید از مایع‌های دستشویی استفاده کنید که دست‌تان با آنها تماسی نداشته باشد. انتقال ویروس‌ها در محیط‌های مرطوب در مقایسه با محیط‌های خشک آسان تر صورت می‌پذیرد، بنابراین سعی کنید بعد از شستن دست‌هایتان با حوله‌های پاکیزه و عاری از آلودگی آنها را خشک کنید و نه با لباس‌هایتان.

<SPAN style="""COLOR: " rgb(56,118,29)\? ?>4.خواب کافی داشته باشید

تحقیقات نشان دهنده این هستند که مقدار خواب مورد نیاز برای هر کس در طول شبانه روز تفاوت دارد، اما مدت خواب کمتر از 7 ساعت در طول شبانه روز می‌تواند احتمال ابتلا به ویروس سرما خوردگی را تا سه برابر افزایش دهد.
از طرفی دیگر فقط زمان آرامش و سکوت برای ما در طول شبانه روز در شب‌ها زمانی است که دراز کشیدیم، ولی دقیقا در همین زمان به‌صورت ذهنی سعی بر تحلیل مشکلاتمان داریم که باعث می‌شود مغز و ذهن به خواب فرو نروند، بنابراین به هنگام شب سعی کنید ذهن‌تان را از موضوع‌ها و مسائل روزانه خالی کنید تا بتوانید سریع تر و آسان تر به خواب فرو بروید
ابوالفضل بازدید : 59 شنبه 26 مهر 1393 نظرات (0)

در سال 1997، انستیتو تحقیقات سرطان آمریکا یک گزارش بین‌المللی با عنوان: «غذا، تغذیه و پیشگیری از سرطان: یک چشم‌اندازه جهانی» منتشر کرد. این گزارش نتایج بیش از 4500 پژوهش انجام گرفته را تحلیل کرده بود. در این مطالعه، 120 محقق و ویراستار علمی از سازمان‌های مختلف مانند سازمان بهداشت جهانی، سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد، آژانس بین‌المللی تحقیقات سرطان و انستیتو ملی سرطان آمریکا حضور داشتند. این مطالعه، مورد توجه و تقدیر بسیاری از دانشمندان از سراسر جهان قرار گرفته و به ایجاد سنگ‌بنایی برای تحقیقات و آموزش در زمینه پیشگیری از سرطان، کمک کرده‌ است.

ابوالفضل بازدید : 53 شنبه 19 مهر 1393 نظرات (0)
ک تیم تحقیقاتی از دانشکده بهداشت عمومی از دانشگاه هاروارد دریافتند مسواک نزدن با بروز بیماری های زیادی ارتباط مستقیمی دارد. مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهند عدم استفاده از دو بار مسواک در روز می تواند منجر به بیماری های زیر شود:
بیماری آلزایمر
در سال 2010، محققان دانشگاه نیویورک (NYU) به این نتیجه رسیدند که یک ارتباط بین التهاب لثه و بیماری آلزایمر وجود دارد. انجمن آمریکایی بهداشت دهان و دندان توصیه می کنند که بررای جلوگیری از بیماری های لثه باسد در روز حداقل دو بار در روز از مسواک استفاده کرد.تجزیه و تحلیل ها نشان می دهند که یک باکتری به نام ژنژیوالیس پورفیروموناس  در نمونه های مغز آلزایمری به دلیل عدم مسواک نزدن است که از طریق سیستم مغزی باعث آلزایمر می شود.
سرطان پانکراس
یک تیم تحقیقاتی از دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه هاروارد در بوستون برای اولین بار به گزارش شواهد قوی در ارتباط بین بیماری های لثه و سرطان پانکراس دریافتند. باکتری پریودنتیت که باعث سرطان لوزالمعده و پانکراس می شود از عفونت دهان و دندان و رعایت نکردن بهداشت دهان رعایت می شود.
بیماری های قلبی
در سال های اخیر پژوهش ها از تیم های مشترک در دانشگاه بریستول در انگلستان و کالج سلطنتی جراحان در دوبلین، ایرلند، نشان داد که افراد مبتلا به خونریزی لثه از بهداشت پایین دهان و دندان می توانند در خطر ابتلا به بیماری های قلبی قرار داشته باشند.
محققان دریافتند که خطر ابتلا به بیماری های قلبی افزایش یافته است زیرا عفونت ها مساقیما به قلب وارد می شوند و به دلیل ایجاد لخته و تشکیل پلاکت های خونی شانس بیماری های قلبی افزایش می یابد.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    کدام یک از مطالب سایت را بیشتر می پسندید؟
    شما در کدام رده سنی می باشید؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 176
  • کل نظرات : 5
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 5
  • آی پی امروز : 72
  • آی پی دیروز : 16
  • بازدید امروز : 82
  • باردید دیروز : 19
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 191
  • بازدید ماه : 148
  • بازدید سال : 1,844
  • بازدید کلی : 39,996